Fantasztikus 5-ös, Testfestő Oktatási Csomag

Van egy jó hírünk! Nálunk kedvezményes csomag árban elvégezhető az összes testfestő oktatás.

Testfestés oktatás - testfestes.hu

Érdekel a Testfestő oktatási csomag? Jelentkezz!

Miért válassz engem?

Szakértelem

20+ éves szakmai gyakorlattal rendelkezem

Rugalmasság

Megtaláljuk a számodra is legmegfelelőbb időpontot a képzésre

Használható tudás

A lehető legtöbb, a gyakorlatban is alkalmazható tudást kapod majd meg

20 éve már a testfestés oktatásban

Héjjas Nikolett

Szeretnéd felfedezni a testfestés és hennafestés varázslatos világát személyre szabott oktatás keretében?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Több, mint 20 éve sikerrel oktatom a hozzám fordulókat a testfestés minden területén.

Számtalan rendezvényen, családi napon, kiállításon voltam jelen és készítettem testfestéseket, hennafestéseket, csillámfestéseket, szórópisztolyos testfestéseket, arcfestéseket a vendégeknek, fellépőknek.

Több média megjelenésem is volt az évek folyamán, riportok, film forgatások, újság cikkek, melyeken keresztül a testfestést népszerűsítettem.

testfestés oktatás

“Szerintem nagyon átfogó, színes oktatást kaptunk a tanfolyam ideje alatt. Sok érdekes és hasznos dolgot tudtam tanulni. Jó volt a csapat is, a hangulat is. Más jellegű tanfolyamra is el fogok jönni ide.”

Anna

Hennafestő tanuló

“Most végeztem el a henna tanfolyamot ami igazán jó hangulatú és szakmailag bőséges volt, csak bíztatni tudok mindenkit, aki még gondolkodik. Fogjátok fel úgy, hogy itt egy lehetőség, ami tutira megéri. Kalandra fel!”

Kinga

Hennafestő tanuló

“Mindig is érdekelt a henna és most végre tudom is használni. Nagyon sok mindenre rá voltam vezetve, Niki mindig figyelt rám. Köszi! Nagyon élveztem a testfestést és nagyon sok mindent gyakoroltunk.”

Viki

Hennafestő tanuló

Arcfestés - testfestes.hu

Fantasztikus 5-ös Testfestésoktatási Csomagajánlat

 

Van egy jó hírünk! Nálunk kedvezményes csomag árban elvégezhető minden testfestő oktatás.

Fantasztikus 5-ös Testfestő Csomagnak neveztük el. Minden terület önmagában is különleges tudást ad annak, aki hajlandó az idejét és energiáját erre fordítani és elsajátítani ezeket az esztétikával foglalkozó területeket.

A VIP oktatásnak köszönhetően az oktató teljes figyelmet szentel az egyéni igényeknek és képességeknek, biztosítva ezzel a maximális fejlődést és sikert.

Gyakorlatorientált testfestés oktatások

 

A testfestő tanfolyami csomag témái, területei:

A Fantasztikus 5-ös Testfestő Csomagot igénylők számára 3 + 1 ajándékunk is van! 

Ajándék hennafestő – arcfestő készletet és csillám testfestő készletet adunk, ezzel minden eszköz meg lesz a sikeres testfestő karrier elkezdéséhez.

A +1 ajándékunk pedig egy lehetőség: ha Ön hoz magával még másokat is, minden befizetés után 5% kedvezményt/fő díjat írunk jóvá az Ön összegéből.

Oktatás időtartama: haladástól és ügyességtől függően, általában 2-3 nap/ terület. De mindenképpen 100%-os sikerrel végez mindenki.

Az időpontok rugalmasan egyeztethetők, előre megbeszélve. 

 

20+ év testfestői tapasztalat. És ez miért jó neked?

 

Ez nem egy olyan oktatás, amelyet e-mail tanfolyamként el lehet végezni! 

A testfestés egyik területét sem lehet online, levelező formában végezni, mert szükséges a folyamatos feladat ellenőrzés, esetleges korrekció. De az elméleti rész kérhető online foglalkozással, ha már volt gyakorlati foglalkozás. 

Minden terület külön 2-3 nap, haladás szerint és igény szerint. Személyre szóló foglalkozás mindenkivel egészen a kompetencia eléréséig minden testfestő területen. Hozzánk utána is fordulhat, segítünk, ha van kérdése, vagy tanácsot szeretne kérni.

Az arc- és hennafestés kiváló lehetőség, hogy bárki óvodai rendezvényre, családi napra tudjon menni és ott arcfestőként, hennafestőként szép alkotásokat nyújtson az érdeklődőknek.

Az esküvői testfestés és csillám testfestés kozmetikusoknak, műkörmösöknek, masszőröknek, szépségipari területen tevékenykedő személyeknek kiváló kiegészítés a szolgáltatásaik mellé.

A reklám testfestés önmagában is remek lehetőség. 

Mindezen területek önmagában öt lehetőség, hogy a személy még biztosabban boldoguljon, és sokféle szolgáltatást nyújthasson a hozzá forduló érdeklődőknek.

Elmélet a hennafestő oktatás, testfestő oktatás, csillámfestő oktatás, arcfestő oktatás területeken, gyakorlat, üzleti rész és sok, sok gyakorlás. Szituációs feladatok, festési alapelvek precíz megtanulása és képesség szerinti gyakorlása. Mindezt jó hangulatban, de eredményesen haladva, stressz- mentesen biztosítjuk mindenkinek.

Egyéni órarend megoldható és tervezhető azok számára, akik elfoglaltak és nem tudnak egymást követő napokon jönni.

Ha kisgyermekkel érkezne az érdeklődő, erre is van megoldás! Ebben az esetben 3-4 héttel előre jelezni kell, hogy elő tudjunk készülni.

Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így a személy bármilyen akadályba is ütközik később a testfestések készítése területén, sosem lesz magára hagyva. Ha kérdésed van a hennafestő, arcfestő, esküvői testfestő, promóciós testfestés oktatással kapcsolatban, hozzánk mindig fordulhatsz, segítünk.

  • Hennafestő Oktatás

Tanuld meg az ősi hennaművészetet, ismerd meg a henna történetét és alkalmazását modern kontextusban. Kreatív gyakorlatok és egyedi tanácsok várnak rád.

  • Arcfestő Oktatás

Fedezd fel az arcok festésének varázslatos világát. Tanuld meg a különböző minták és designok elkészítését, és fejleszd ki kreatív készségeidet.

  • Csillám Testfestő Oktatás (Art Glitter)

Ragyogj a csillámokkal! Tanuld meg, hogyan alkalmazd a csillámokat a testfestésben, és hozz létre lenyűgöző, ragyogó alkotásokat.

  • Esküvői Testfestő Oktatás

Készülj fel az esküvői szezonra! Tanuld meg, hogyan készíts hibátlan esküvői testfestéseket, és varázsolj a menyasszonyok és vőlegények arcára emlékezetes alkotásokat.

  • Reklám Testfestő Oktatás

Légy a reklámfestés mesterévé! Ismerd meg a reklám testfestés elméletét és gyakorlatát, és légy képes lenyűgöző promóciós munkák létrehozására.

Válassz minket, és légy részese egyedülálló tanulási élménynek, ahol a személyes törődés és a kedvezményes díjak garantáltak!

Ha szeretnéd sikeresen elvégezni az öt testfestő területet úgy, hogy költséghatékony, stressz- mentes, időtakarékos, továbbá személyre szóló törődésben részesülsz, akkor keress bátran minket! 

Olvasd el az Oktatási véleményeket, ahol elmondják a már sikeres végzősök a tapasztalataikat rólunk és az oktatási programunkról. 

Fedezd fel a testfestő művészet csodálatos világát az egyéni oktatásunkban, ahol minden résztvevőt személyre szabott figyelemmel és eme remek testfestő csomagban kedvezményes díjakon tanítunk. E-mailben tudod felvenni velünk a kapcsolatot, vagy telefonon is.

 

Ezeket mind megkapod az oktatáson

  • Elméleti és gyakorlati tudás: Az oktatás során mélyrehatóan megismerheted mind a hennafestés, mind a testfestés technikáit és fortélyait.

  • Üzleti Rész: Ha a művészi tehetségedet vállalkozásra szeretnéd váltani, szakértőink segítenek neked az üzleti oldal megismerésében, így könnyedén elindíthatod saját vállalkozásodat.

  • Minden anyagot biztosítunk az oktatás alatt: Nem kell semmivel készülnöd, csak egy jegyzetfüzettel, tollal.

  • Garancia és konzultációs Lehetőség: Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így bármilyen akadályba is ütközik valaki, később a hennafestés készítés területén, sosem lesz magára hagyva. Ha kérdésed van a hennafestő oktatásához, hozzánk mindig fordulhatsz, segítünk.

Csatlakozz hozzám, és élvezd az egyedi tanulási élményt

Ha velem tartasz a hennafestő tanfolyamon nem csak elméleti ismereteket szerezhetsz, hanem kézzelfogható gyakorlati tudást is kapsz a testfestési területek, és a hennafestés terén.

A kurzusok személyre szabottak, hogy az egyéni igényeidre is maximálisan oda tudjunk figyelni.

Az órabeosztásokkal közösen, előre egyeztetve haladunk, a te saját ütemedben. Így ténylegesen mindig a jelenben érzed majd a tudásodat.

Testfestő Munkáimból

Arcfestés - testfestes.hu
Arcfestés oktatás - testfestes.hu
arcfestés oktatás - testfestes.hu
Arcfestés oktatás - testfesses.hu
Arcfestés - testfestes.hu
arcfestés oktatás - testfestes.hu