Hennafestő Oktatás

Henna oktatás. Váltsd valóra hennafestő alkotói álmaidat személyre szabott, gyakorlatorientált oktatásunkon!

Hennafestő oktatás - testfestes.hu

Érdekel a hennafestő oktatás? Jelentkezz!

Miért válassz engem?

Szakértelem

20+ éves szakmai gyakorlattal rendelkezem

Rugalmasság

Megtaláljuk a számodra is legmegfelelőbb időpontot a képzésre

Használható tudás

A lehető legtöbb, a gyakorlatban is alkalmazható tudást kapod majd meg

Több mint 20 éve már a testfestés oktatásban

Héjjas Nikolett

Szeretnéd felfedezni a testfestés és hennafestés varázslatos világát személyre szabott oktatás keretében?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Több, mint 20 éve sikerrel oktatom a hozzám fordulókat a testfestés minden területén.

Számtalan rendezvényen, családi napon, kiállításon voltam jelen és készítettem testfestéseket, hennafestéseket, csillámfestéseket, szórópisztolyos testfestéseket, arcfestéseket a vendégeknek, fellépőknek.

Több média megjelenésem is volt az évek folyamán, riportok, film forgatások, újság cikkek, melyeken keresztül a testfestést népszerűsítettem.

testfestés oktatás

“Szerintem nagyon átfogó, színes oktatást kaptunk a tanfolyam ideje alatt. Sok érdekes és hasznos dolgot tudtam tanulni. Jó volt a csapat is, a hangulat is. Más jellegű tanfolyamra is el fogok jönni ide.”

Anna

Hennafestő tanuló

“Most végeztem el a henna tanfolyamot ami igazán jó hangulatú és szakmailag bőséges volt, csak bíztatni tudok mindenkit, aki még gondolkodik. Fogjátok fel úgy, hogy itt egy lehetőség, ami tutira megéri. Kalandra fel!”

Kinga

Hennafestő tanuló

“Mindig is érdekelt a henna és most végre tudom is használni. Nagyon sok mindenre rá voltam vezetve, Niki mindig figyelt rám. Köszi! Nagyon élveztem a testfestést és nagyon sok mindent gyakoroltunk.”

Viki

Hennafestő tanuló

hennafestés - testfestes.hu

Hennafestés Oktatás

Nálunk személyre szóló hennafestő oktatásban és figyelemben van része minden kedves résztvevőnek.  

Sok tanulónk a megismerkedéskor elmondja, hogy régi álma, hogy kipróbálja a testfestés készítést,  vagy akár hennafestéssel foglalkozzon. 

Sokan érkeznek más szépségipari szakmákból: fodrász, sminkes, masszőr, műkörmös szeretne hennafestés oktatást, így még több szolgáltatást tud majd biztosítani vendégeinek. 

Gyakorlatorientált hennafestés oktatás

 

Ezt a tevékenységet nem lehet másképpen elsajátítani, mint sok gyakorlással és odafigyeléssel, hennafestő szituációs gyakorlatokkal.

A sikeres hennafestéshez az szükséges, hogy a hennafestés után a tanuló egyből korrigálva legyen. Te valódi tudást kapsz első kézből, több, mint 20 év tapasztalatát személyre szóló foglalkozás keretében sajátíthatod el. 

Nagyon fontos, hogy a hennafestő oktatás alatt legyen kihez fordulni és akár a kezed vezetve a hennafestési mozdulatokat, feladatokat begyakorold. A felmerült problémákat élő szóban szükséges megbeszélni és utána a korrigálást hennafestő gyakorlatba át lehet ültetni.

Egyedi hennafestő oktatási módszert alkalmazunk, mindenkire személy szerint figyelünk és egyénileg foglalkozunk mindenkivel.

Jelentkezés a hennafestő oktatásra

 

A hennafestő oktatásra jelentkezés egyszerű: Neked csak ezen az oldalon lévő űrlapot kell kitöltened, vagy írj egy emailt  nekünk, hogy érdekel, vagy hogy részt szeretnél venni a személyre szóló hennafestő oktatáson.

Ezután egy tájékoztató e-mailt fogsz kapni, melyben minden részletet megtalálsz (részletes tematika, díjazás, helyszín időpont stb.)  

Bármilyen korosztály jöhet. Előfordul, hogy anyuka érkezne kisbabával, vagy egy nagyobb csoport igényel hennafestő oktatást. Nálunk mindenre van megoldás, ezért egyedi az oktatás. 

A hennafestő- testfestő  oktatás a résztvevő haladásától függően 2-3 napos, szükség és igény szerint.  Ez azt jelenti, hogy a személy addig jön, amíg lazán, könnyedén képes lesz a tökéletes henna  testfestések elkészítésére.

Sok esetben a hennafestő oktatás után gyorsabb, könnyebb az esküvői testfestés tudásának és gyakorlatainak elsajátítása. Emiatt a hennafestő testfestő oktatás mellé sokan szeretik a csillám testfestő oktatást is elvégezni. 

Az oktatáshoz jár otthoni hennafestő készlet is, így minden az Ön rendelkezésére áll a sikeres festéshez. Az oktatás alatt minden anyagot biztosítunk.

Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így a személy bármilyen akadályba is ütközik később a hennafestés készítés területén, sosem lesz magára hagyva. Ha kérdése van a hennafestő oktatásához, hozzánk mindig fordulhat, segítünk.

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, vagy esetleg máris úgy döntött, hogy hennafestő testfestővé szeretne válni, vegye fel velünk a kapcsolatot. 

 

Váltsa valóra álmát és fessen barátaira, barátnőire pár másodperc alatt csodás henna alkotásokat. Ezt nálunk meg tudja valósítani! 

Várjuk szeretettel a hennafestő oktatásunkon. 

 

Ezeket mind megkapod az oktatáson

  • Elméleti és gyakorlati tudás: Az oktatás során mélyrehatóan megismerheted mind a hennafestés, mind a testfestés technikáit és fortélyait.

  • Üzleti Rész: Ha a művészi tehetségedet vállalkozásra szeretnéd váltani, szakértőink segítenek neked az üzleti oldal megismerésében, így könnyedén elindíthatod saját vállalkozásodat.

  • Ajándék hennafestő készlet: Minden résztvevőnk hennafestő készlettel távozik, hogy az otthoni gyakorlásban is támogassunk téged.

  • Minden anyagot biztosítunk az oktatás alatt: Nem kell semmivel készülnöd, csak egy jegyzetfüzettel, tollal.

  • Garancia és konzultációs Lehetőség: Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így bármilyen akadályba is ütközik valaki, később a hennafestés készítés területén, sosem lesz magára hagyva. Ha kérdésed van a hennafestő oktatásához, hozzánk mindig fordulhatsz, segítünk.

Csatlakozz hozzám, és élvezd az egyedi tanulási élményt

Ha velem tartasz a hennafestő tanfolyamon nem csak elméleti ismereteket szerezhetsz, hanem kézzelfogható gyakorlati tudást is kapsz a testfestési területek, és a hennafestés terén.

A kurzusok személyre szabottak, hogy az egyéni igényeidre is maximálisan oda tudjunk figyelni.

Az órabeosztásokkal közösen, előre egyeztetve haladunk, a te saját ütemedben. Így ténylegesen mindig a jelenben érzed majd a tudásodat.

Testfestő Munkáim

henna festés - testfestes.hu
Arcfestés oktatás - testfestes.hu
arcfestés oktatás - testfestes.hu
Arcfestés oktatás - testfesses.hu
hennafestés - testfestes.hu
Testfestés oktatás - testfesses.hu
error: Védett tartalom!