Esküvői Testfestő Oktatás

Váltsd valóra esküvői testfestő alkotói álmaidat személyre szabott, gyakorlatorientált oktatásunkon!

esküvői testfestés oktatás - testfestes.hu

Érdekel az esküvői testfestő oktatás? Jelentkezz!

Miért válassz engem?

Szakértelem

20+ éves szakmai gyakorlattal rendelkezem

Rugalmasság

Megtaláljuk a számodra is legmegfelelőbb időpontot a képzésre

Használható tudás

A lehető legtöbb, a gyakorlatban is alkalmazható tudást kapod majd meg

Több mint 20 éve már a testfestés oktatásban

Héjjas Nikolett

Szeretnéd felfedezni a testfestés és hennafestés varázslatos világát személyre szabott oktatás keretében?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Több, mint 20 éve sikerrel oktatom a hozzám fordulókat a testfestés minden területén.

Számtalan rendezvényen, családi napon, kiállításon voltam jelen és készítettem testfestéseket, hennafestéseket, csillámfestéseket, szórópisztolyos testfestéseket, arcfestéseket a vendégeknek, fellépőknek.

Több média megjelenésem is volt az évek folyamán, riportok, film forgatások, újság cikkek, melyeken keresztül a testfestést népszerűsítettem.

testfestés oktatás

“Szerintem nagyon átfogó, színes oktatást kaptunk a tanfolyam ideje alatt. Sok érdekes és hasznos dolgot tudtam tanulni. Jó volt a csapat is, a hangulat is. Más jellegű tanfolyamra is el fogok jönni ide.”

Anna

Hennafestő tanuló

“Most végeztem el a henna tanfolyamot ami igazán jó hangulatú és szakmailag bőséges volt, csak bíztatni tudok mindenkit, aki még gondolkodik. Fogjátok fel úgy, hogy itt egy lehetőség, ami tutira megéri. Kalandra fel!”

Kinga

Hennafestő tanuló

“Mindig is érdekelt a henna és most végre tudom is használni. Nagyon sok mindenre rá voltam vezetve, Niki mindig figyelt rám. Köszi! Nagyon élveztem a testfestést és nagyon sok mindent gyakoroltunk.”

Viki

Hennafestő tanuló

esküvői testfestés oktatás - testfestes.hu

Esküvői Testfestő Oktatás

Fedezd fel az esküvői testfestés művészetét velünk! Az oktatásunk VIP bánásmódban részesíti tanulóinkat, személyre szabott tanítási módszerekkel és egyedi figyelemmel.

Kozmetikusok, műkörmösök és művészeti tanárok is felkészülhetnek e különleges szakterületre, mely kiváló lehetőséget kínál plusz tevékenységként.

Tanuld meg az esküvői testfestés mesterségét, hogy lenyűgöző alkotásaid által felejthetetlen pillanatokat teremts a menyasszonyoknak és vőlegényeknek!

Legyél részese egyedi és exkluzív oktatásunknak, és válj a legjobbak közé ezen a különleges területen!

Gyakorlatorientált esküvői testfestő oktatás

 

VIP bánásmód és személyre szabott törődés

Az oktatás közben VIP bánásmódban és személyre szabott haladásban részesülni rendkívül előnyös, mert a teljes figyelmet rád fordítom, így maximalizálható a tanulás hatékonysága. Ezáltal a tanuló magabiztosabban és magasabb szinten sajátíthatja el az adott készségeket vagy tudást. Az oktatásunk során minden résztvevő különleges figyelmet kap. Személyre szabott törődéssel és VIP bánásmóddal biztosítjuk, hogy mindenki maximálisan kihasználhassa a tanulási lehetőségeket és megtalálja önmagát az esküvői testfestésekben.

20+ év tapasztalat

Több, mint 20 év tapasztalatom van az esküvői testfestés területén. Ez a gazdag tudás és gyakorlat lehetővé teszi számomra, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást nyújtsam, és segítsek a résztvevőknek elérni a szakmai sikereket.

Elmélet és Gyakorlat

Az oktatásunk magában foglalja az elméleti alapoktól kezdve a gyakorlati alkalmazásig minden lépést. Megtanulhatod a színelméletet, az arcanatómiát, és gyakorolhatod a különféle technikákat élő modellen, hogy valóságos esküvői alkalmazásokra legyél felkészülve.

Üzleti Rész

Az esküvői testfestés nemcsak művészet, hanem üzlet is lehet. Az oktatás során betekintést nyerhetsz az üzleti részletekbe is, ideértve az árképzést, a marketingstratégiákat és az ügyfélszolgálatot, hogy sikeres vállalkozóvá válhass a területen.

Válassz minket, és légy részese egy exkluzív oktatásnak, ahol a legmagasabb színvonalú tudás és gyakorlati tapasztalat vár rád! Ne habozz, jelentkezz most, és légy az esküvők csodálatos világának részese!

20+ év reklám testfestői tapasztalat. És ez miért jó neked?

 

Manapság egy esküvőre történő készülődés sok részletből áll. Az egyik ilyen aprónak tűnő, de igen fontos részlet az ékszer és kiegészítők kérdése. Milyen legyen a fülbevaló, a karkötő? Legyen-e nyaklánc? Fontos kérdések ezek, amelyek nem csak esztétikai szempontból merülnek fel, hanem anyagi szempontból is kérdés szokott lenni.

Az ékszerek bérlése jó megoldás lehet, de nem mindenki engedheti meg magának ezt a luxust.

Van viszont egy jó alternatíva, ami segíthet mindenkinek, aki különlegességre vágyik. 

Ez a megoldás az esküvői testfestés. Az esküvői testfestés öltöztet, meghökkent, eltakar. Azért öltöztet, mert akár nagy méretben is lehet festeni az esküvői motívumokat. Meghökkent, mert különleges. Persze valószínű, hogy a maradi rokonság nem ért majd egyet, vagy csodálkozni fog. Eltakar, mert ha van a menyasszonynak tetoválása, bőr problémája, kiválóan lehet az esküvői testfestést alkalmazni esküvői testfestéssel. 

A mi esküvői testfestő oktatásunkhoz a jelentkező személy elsajátíthatja az esküvői testfestést olyan szinten, hogy bármilyen kérésnek eleget tud tenni. 

Az esküvői testfestő oktatás nem olyan tudás anyag, amelyet levelező formában el lehet sajátítani. Ha ilyen oktatást keres, akkor később sokkal több idejébe, fáradtságába, energiájába kerül majd a boldogulás és mindig úgy érzi majd, hogy magára van hagyva. 

Az esküvői testfestő  oktatás a résztvevő haladásától függően 2-3 napos, szükség és igény szerint.  Ez azt jelenti, hogy a személy addig jön, amíg lazán, könnyedén képes lesz a tökéletes esküvői testfestések elkészítésére.

Sok esetben a hennafestő oktatás után gyorsabb, könnyebb az esküvői testfestés tudásának és gyakorlatainak elsajátítása. Emiatt a hennafestő testfestő oktatás mellé sokan szeretik a csillám testfestő oktatást is elvégezni. 

Amikor érdeklődik valaki az esküvői testfestő oktatásról, akkor minden kérdésre személyre szabottan válaszolunk. Emellett a teljes oktatási tájékoztatót elküldjük mindenkinek.

Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így a személy bármilyen akadályba is ütközik később az esküvői testfestés készítés területén, sosem lesz magára hagyva. Ha kérdésed  van az esküvői testfestés oktatással kapcsolatban, hozzám mindig fordulhatsz, segítek.

Amennyiben nem kaptál választ minden kérdésedre, vagy esetleg máris úgy döntöttél, hogy esküvői testfestővé szeretnél válni, vedd fel velem a kapcsolatot. Ezeket mind megkapod az oktatáson

  • Elméleti és gyakorlati tudás: Az oktatás során mélyrehatóan megismerheted mind a hennafestés, mind a testfestés technikáit és fortélyait.

  • Üzleti Rész: Ha a művészi tehetségedet vállalkozásra szeretnéd váltani, szakértőink segítenek neked az üzleti oldal megismerésében, így könnyedén elindíthatod saját vállalkozásodat.

  • Minden anyagot biztosítunk az oktatás alatt: Nem kell semmivel készülnöd, csak egy jegyzetfüzettel, tollal.

  • Garancia és konzultációs Lehetőség: Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így bármilyen akadályba is ütközik valaki, később a hennafestés készítés területén, sosem lesz magára hagyva. Ha kérdésed van a hennafestő oktatásához, hozzánk mindig fordulhatsz, segítünk.

Csatlakozz hozzám, és élvezd az egyedi tanulási élményt

Ha velem tartasz a reklám testfestő tanfolyamon nem csak elméleti ismereteket szerezhetsz, hanem kézzelfogható gyakorlati tudást is kapsz a testfestési területek, és a promóciós testfestés terén.

A kurzusok személyre szabottak, hogy az egyéni igényeidre is maximálisan oda tudjunk figyelni.

Az órabeosztásokkal közösen, előre egyeztetve haladunk, a te saját ütemedben. Így ténylegesen mindig a jelenben érzed majd a tudásodat.

Testfestő Munkáimból

Reklám testfestés oktatás - testfestes.hu
Reklám testfestés - tesfestes.hu
Reklám testfestő oktatás - testfestes.hu
Arcfestés oktatás - testfesses.hu
Arcfestés - testfestes.hu
arcfestés oktatás - testfestes.hu
error: Védett tartalom!