Arcfestő Oktatás

Váltsd valóra arcfestő alkotói álmaidat személyre szabott, gyakorlatorientált oktatásunkon!

Arcfestés oktatás - tetfestes.hu

Érdekel az arcfestő oktatás? Jelentkezz!

Miért válassz engem?

Szakértelem

20+ éves szakmai gyakorlattal rendelkezem

Rugalmasság

Megtaláljuk a számodra is legmegfelelőbb időpontot a képzésre

Használható tudás

A lehető legtöbb, a gyakorlatban is alkalmazható tudást kapod majd meg

20 éve már a testfestés oktatásban

Héjjas Nikolett

Szeretnéd felfedezni a testfestés és hennafestés varázslatos világát személyre szabott oktatás keretében?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Több, mint 20 éve sikerrel oktatom a hozzám fordulókat a testfestés minden területén.

Számtalan rendezvényen, családi napon, kiállításon voltam jelen és készítettem testfestéseket, hennafestéseket, csillámfestéseket, szórópisztolyos testfestéseket, arcfestéseket a vendégeknek, fellépőknek.

Több média megjelenésem is volt az évek folyamán, riportok, film forgatások, újság cikkek, melyeken keresztül a testfestést népszerűsítettem.

testfestés oktatás

“Szerintem nagyon átfogó, színes oktatást kaptunk a tanfolyam ideje alatt. Sok érdekes és hasznos dolgot tudtam tanulni. Jó volt a csapat is, a hangulat is. Más jellegű tanfolyamra is el fogok jönni ide.”

Anna

Hennafestő tanuló

“Most végeztem el a henna tanfolyamot ami igazán jó hangulatú és szakmailag bőséges volt, csak bíztatni tudok mindenkit, aki még gondolkodik. Fogjátok fel úgy, hogy itt egy lehetőség, ami tutira megéri. Kalandra fel!”

Kinga

Hennafestő tanuló

“Mindig is érdekelt a henna és most végre tudom is használni. Nagyon sok mindenre rá voltam vezetve, Niki mindig figyelt rám. Köszi! Nagyon élveztem a testfestést és nagyon sok mindent gyakoroltunk.”

Viki

Hennafestő tanuló

arcfestés oktatás - testfestes.hu

Arcfestés Oktatás

Szeretettel várunk, ha személyre szóló arcfestő oktatást keresel. Olyan helyet, ahol nincs probléma abból, ha még soha nem vettél a kezedbe ecsetet, sőt az sem, ha még a gyerekekkel sincs gyakorlatod.

Az arcfestés művészete nem csupán a színek és formák alkalmazását jelenti, hanem az arc kontúrjainak és kifejezőképességének kiemelését is. Az arcfestés oktatása személyre szabott és VIP élményt nyújt, mely magában foglalja az elméleti alapoktól kezdve a gyakorlati alkalmazásig minden lépést.

Az arcfestés oktatása egyedülálló élményt kínál, ahol a résztvevők egy-egy személyre szabott tanítási módszeren keresztül sajátíthatják el a művészetet.

A VIP oktatásnak köszönhetően az oktató teljes figyelmet szentel az egyéni igényeknek és képességeknek, biztosítva ezzel a maximális fejlődést és sikert.

Gyakorlatorientált arcfestés oktatás

 

Elméleti és Gyakorlati Alapok

Az oktatás során résztvevők megismerik az arcfestés elméleti alapjait, beleértve a színelméletet, az arcstruktúrákat és az alapvető technikákat.

A gyakorlati részben lehetőség nyílik a tanult elméleti ismeretek gyakorlati alkalmazására. Az oktatók személyes irányítása alatt a résztvevők lépésről lépésre sajátítják el a különféle arcfestési technikákat.

Arcfestés Üzleti Rész
Az arcfestés oktatásának részeként nemcsak a művészeti készségek fejlesztéséről van szó, hanem az üzleti aspektusokról is. A résztvevők betekintést nyernek az arcfestés üzleti oldalába, ideértve az árképzést, marketinget és ügyfélkezelést is.

Ez segít abban, hogy az arcfestők sikeres vállalkozókká váljanak, és kiegyensúlyozottan kezeljék a művészet és vállalkozás közötti kapcsolatot.

 

20+ év arcfestői tapasztalat. És ez miért jó neked?

 

Az arcfestő oktatásban és magában az arcfestésben 20 év tapasztalattal rendelkezem, és elkötelezett vagyok a résztvevők sikere és fejlődése iránt. A hosszú évek alatt szerzett tudásom és tapasztalatom lehetővé teszi számodra, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást nyújtsak, és segítsek a résztvevőket abban, hogy kiemelkedő művészekké váljanak az arcfestés területén.

Az arcfestés oktatása tehát egyedülálló lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék felfedezni és fejleszteni kreatív készségeiket ezen a lenyűgöző művészeti területen. A VIP személyre szóló oktatás, a széleskörű elméleti és gyakorlati képzés, valamint az üzleti tanácsok együttesen segítenek abban, hogy a résztvevők valóra váltsák művészi álmukat és sikeres karriert építsenek az arcfestés világában.

Szeretnénk tudatosítani mindenkiben, hogy nem szükséges semmilyen előképzettség, vagy kézügyesség az arcfestővé váláshoz.

Sőt, inkább jó, ha nem befolyásolja a személyt semmilyen másfajta kreatív technika. Sokszor tapasztalható, hogy a festeni, rajzolni tudó személy az arcfestés közben is önkéntelenül a festési, rajzolási mozdulatokat végzi. De ez nem szükséges, hiszen egy arcfestés elkészítése teljesen más technikát igényel. Ennek technikája elsajátítható, személyre szóló foglalkozás keretében. Különféle feladatokon át az érdeklődő személy egyre inkább képes lesz a különféle álarcok, arcfestések megvalósítására, egyéni igények, hangulatok megfestésére.

 

Arcfestés oktatás részletei

 • Állat arcfestések, mesehős arcfestések, szuperhősök arcfestése a gyerekekre, indás, virágos motívumok a fiatalok részére, mindezek elsajátíthatóak nálunk a személyre szóló arcfestő oktatáson.
 • Elméleti arcfestéssel kapcsolatos feladat, arcfestő gyakorlati feladatok révén a vállalkozó szellemű jelentkező képes lesz bárhol, bármikor, bárkit remek arcfestésben részesíteni.
 • Az arcfestő anyagok ismeretén át, az ecsetkezelésig, minták, formák megalkotásáig minden területen átmegyünk az arcfestő oktatáson.
 • Ezt a kreatív területet, az arcfestővé válást csakis gyakorlás útján és személyre szóló foglalkozás keretében lehet a lehető legteljesebben elsajátítani. Még a csoportos foglalkozások sem igazán ideálisak erre, csakis a személyre szóló, egyéni foglalkozások, 1- max. 5-6 fő személlyel.

 • Fontos tudni, hogy az arcfestő oktatáson szituációs gyakorlatok is vannak, arcfestő motívumok tervezése és sok gyakorlat, amely azt szolgálja, hogy a személy később lazán, könnyedén, mégis rövid idő alatt képes legyen egy családi napon, vagy céges rendezvényen, születésnapi zsúron, fesztiválon, bárhol az országban, vagy külföldön boldogulni.
 • Az oktatás minimum 2-3 napos, szükség és igény szerint, ami azt jelenti, hogy a személy addig jön, amíg lazán, könnyedén képes nem lesz az arcfestések elkészítésére.
 • Az elméletet lehet online foglalkozással is igényelni, de ezt személyes arcfestés oktatás kell, hogy ezt megelőzze.

 

Ezeket mind megkapod az oktatáson

 • Elméleti és gyakorlati tudás: Az oktatás során mélyrehatóan megismerheted mind a hennafestés, mind a testfestés technikáit és fortélyait.

 • Üzleti Rész: Ha a művészi tehetségedet vállalkozásra szeretnéd váltani, szakértőink segítenek neked az üzleti oldal megismerésében, így könnyedén elindíthatod saját vállalkozásodat.

 • Minden anyagot biztosítunk az oktatás alatt: Nem kell semmivel készülnöd, csak egy jegyzetfüzettel, tollal.

 • Garancia és konzultációs Lehetőség: Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így bármilyen akadályba is ütközik valaki, később a hennafestés készítés területén, sosem lesz magára hagyva. Ha kérdésed van a hennafestő oktatásához, hozzánk mindig fordulhatsz, segítünk.

Csatlakozz hozzám, és élvezd az egyedi tanulási élményt

Ha velem tartasz a hennafestő tanfolyamon nem csak elméleti ismereteket szerezhetsz, hanem kézzelfogható gyakorlati tudást is kapsz a testfestési területek, és a hennafestés terén.

A kurzusok személyre szabottak, hogy az egyéni igényeidre is maximálisan oda tudjunk figyelni.

Az órabeosztásokkal közösen, előre egyeztetve haladunk, a te saját ütemedben. Így ténylegesen mindig a jelenben érzed majd a tudásodat.

Arcfestő Munkáimból

Arcfestés - testfestes.hu
Arcfestés oktatás - testfestes.hu
arcfestés oktatás - testfestes.hu
Arcfestés oktatás - testfesses.hu
Arcfestés - testfestes.hu
arcfestés oktatás - testfestes.hu