Csillám testfestő Oktatás

Váltsd valóra csillámfestő alkotói álmaidat személyre szabott, gyakorlatorientált oktatásunkon!

Csillámfestő oktatás - testfestes.hu

Érdekel a csillám testfestő oktatás? Jelentkezz!

Miért válassz engem?

Szakértelem

20+ éves szakmai gyakorlattal rendelkezem

Rugalmasság

Megtaláljuk a számodra is legmegfelelőbb időpontot a képzésre

Használható tudás

A lehető legtöbb, a gyakorlatban is alkalmazható tudást kapod majd meg

20 éve már a testfestés oktatásban

Héjjas Nikolett

Szeretnéd felfedezni a testfestés és hennafestés varázslatos világát személyre szabott oktatás keretében?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Több, mint 20 éve sikerrel oktatom a hozzám fordulókat a testfestés minden területén.

Számtalan rendezvényen, családi napon, kiállításon voltam jelen és készítettem testfestéseket, hennafestéseket, csillámfestéseket, szórópisztolyos testfestéseket, arcfestéseket a vendégeknek, fellépőknek.

Több média megjelenésem is volt az évek folyamán, riportok, film forgatások, újság cikkek, melyeken keresztül a testfestést népszerűsítettem.

testfestés oktatás

“Szerintem nagyon átfogó, színes oktatást kaptunk a tanfolyam ideje alatt. Sok érdekes és hasznos dolgot tudtam tanulni. Jó volt a csapat is, a hangulat is. Más jellegű tanfolyamra is el fogok jönni ide.”

Anna

Hennafestő tanuló

“Most végeztem el a henna tanfolyamot ami igazán jó hangulatú és szakmailag bőséges volt, csak bíztatni tudok mindenkit, aki még gondolkodik. Fogjátok fel úgy, hogy itt egy lehetőség, ami tutira megéri. Kalandra fel!”

Kinga

Hennafestő tanuló

“Mindig is érdekelt a henna és most végre tudom is használni. Nagyon sok mindenre rá voltam vezetve, Niki mindig figyelt rám. Köszi! Nagyon élveztem a testfestést és nagyon sok mindent gyakoroltunk.”

Viki

Hennafestő tanuló

arcfestés oktatás - testfestes.hu

Csillám Testfestő Oktatás

Ha arról álmodozol, hogy lenyűgöző és ragyogó csillámfestő művészeti készségeket szerezz, akkor jó helyen jársz!

Itt, nálunk mindenki számára elérhető egyedi és személyre szabott csillámfestő tanulási élmény. Az oktatásunk VIP élményt nyújt, ahol mindenki számára személyre szabott tanítási módszereket alkalmazunk.

Az elméleti részen keresztül megismerheted a csillámfestés alapjait, beleértve a színelméletet és a különböző csillám típusokat. A gyakorlati részben lehetőséged lesz különböző minták és designok kipróbálására. Minden lépésben segítek, hogy kihozd magadból a legtöbbet és fejleszd kreatív készségeidet.

Gyakorlatorientált csillámfestő oktatás

 

VIP személyre szabott oktatás

Nálunk te vagy a VIP! Személyre szóló oktatásunknak köszönhetően minden figyelmünket rád fordítjuk. Segítünk neked kibontakoztatni kreativitásod és fejleszteni készségeidet, hogy a lehető legjobb legyél ebben a különleges művészeti technikában.

Csillámfestés elmélet és gyakorlat

Az oktatás során alaposan megismerkedhetsz a csillámfestés elméleti alapjaival, majd gyakorlati feladatok során elsajátíthatod a különféle csillámfestési technikákat. Élő modellen gyakorolhatsz, hogy valós tapasztalatot szerezz és kreatív műveket alkothass.

Üzleti rész

Nem csak a művészi oldalról lesz szó! Az oktatás során nemcsak a művészeti készségekre helyezünk hangsúlyt, hanem az üzleti oldalról is beszélünk. Megtanulhatod, hogyan alakítsd a csillámfestésed vállalkozássá, ideértve az árképzést, a marketing stratégiákat és az ügyfélkapcsolatok kezelését. Megtanítunk arra is, hogyan alakíthatod a csillámfestést vállalkozássá. Árképzést, marketing stratégiákat és ügyfélkapcsolatokat is tanulsz, hogy sikeresen működtethesd saját csillámfestési üzleted.

 

20+ év csillámfestői tapasztalat. És ez miért jó neked?

 

Büszke vagyok arra, hogy több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem ezen a területen. És ezzel a kompetenciával törődöm minden tanulómmal. Garantálom, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást kapod, és kreatív készségeid kiemelkedővé válnak. Bízom benne, hogy az oktatásom segítségével olyan csillámfestővé válhatsz, akire büszke lehetsz! 

Bármilyen korosztályból, bármilyen háttérrel érkezel, nálam mindig szívesen látott vendég vagy! Gyere el egyedül vagy barátaiddal, legyél diák vagy idősebb, édesanya vagy nagymama – itt mindenkinek helye van, és mindenkinek van mit tanulnia és alkotnia.

De mit is kapsz itt nálam?

A csillám testfestés, vagy más néven, art glitter különleges eszköz a testfestésre. Szépségiparban dolgozók számára ez a csillámfestő oktatást terület elvégzése jó szolgáltatás bővítés lehet. Pl. masszőr, fodrász, kozmetikus, műkörmös. De más területek is jól passzolnak a csillámfestés okatatás elvégzéséhez. Pl.: rajztanár, kézműves szakember, stb. 

Fedezd fel a csillámfestés varázslatos világát velem. Tanulj profi csillámfestést, legyél kreatív művész! Kozmetikusoknak, műkörmösöknek vagy művészeti tanároknak kiváló plusz tevékenység lehet. Szerezd meg a szükséges tudást és készségeket, hogy ragyogó alkotásokat hozhass létre, és válassz a különféle lehetőségek közül! 

Nálunk egyedülálló módon személyre szóló csillámfestő oktatásban részesül mindenki. A személyre szabott csillámfestő oktatásban mindenki egyedi igényeinek és képességeinek megfelelően tanulhat, így maximális fejlődést érhet el és kihozhatja a legtöbbet magából. 

Ez nem egy olyan oktatás, amelyet levelező formában el lehet végezni, csakis személyes formában lehet eredményes a tanulási folyamat.

De az elméleti részek kérhetők online foglalkozással, miután személyes oktatási napok már voltak. 

A csillámfestő oktatás több részből áll: csillámfestő elmélet, csillámfestő gyakorlat és üzleti konzultáció. 

A csillámfestő oktatáson a testcsillám festő eszközök, testcsillám anyagok használatát, csillám motívumok tervezését, felviteli módokat tanuljuk meg. Szituációs gyakorlatok segítik a testcsillám festés tanulás még sikeresebbé tételét.

A leggyakrabban előforduló szituációkat is megtanuljuk kezelni: a jelentkező a csillámfestés oktatáson  megtanulja a csillám testfestés motívumot megtervezni, így ha a vendég egyedi motívumot kér, képes lesz teljesíteni a feladatot.  

A csillámfestő oktatás haladástól függően 2-3 napos, szükség és igény szerint. 

Ez azt jelenti, hogy a személy addig jön, amíg lazán, könnyedén képes nem lesz az csillám testfestések elkészítésére. Ettől lesz személyre szóló, VIP oktatás, saját haladásban. 

Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így a személy bármilyen akadályba is ütközik később, sosem lesz magára hagyva, ha van még kérdése a csillámfestés oktatásához. Hozzám mindig fordulhatsz, segítek. 

 

Ezeket mind megkapod az oktatáson

  • Elméleti és gyakorlati tudás: Az oktatás során mélyrehatóan megismerheted mind a hennafestés, mind a testfestés technikáit és fortélyait.

  • Üzleti Rész: Ha a művészi tehetségedet vállalkozásra szeretnéd váltani, szakértőink segítenek neked az üzleti oldal megismerésében, így könnyedén elindíthatod saját vállalkozásodat.

  • Minden anyagot biztosítunk az oktatás alatt: Nem kell semmivel készülnöd, csak egy jegyzetfüzettel, tollal.

  • Garancia és konzultációs Lehetőség: Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így bármilyen akadályba is ütközik valaki, később a hennafestés készítés területén, sosem lesz magára hagyva. Ha kérdésed van a hennafestő oktatásához, hozzánk mindig fordulhatsz, segítünk.

Csatlakozz hozzám, és élvezd az egyedi tanulási élményt

Ha velem tartasz a csillámfestő tanfolyamon nem csak elméleti ismereteket szerezhetsz, hanem kézzelfogható gyakorlati tudást is kapsz a testfestési területek, és a csillámfestés terén.

A kurzusok személyre szabottak, hogy az egyéni igényeidre is maximálisan oda tudjunk figyelni.

Az órabeosztásokkal közösen, előre egyeztetve haladunk, a te saját ütemedben. Így ténylegesen mindig a jelenben érzed majd a tudásodat.

Testfestő Munkáimból

Arcfestés - testfestes.hu
Arcfestés oktatás - testfestes.hu
arcfestés oktatás - testfestes.hu
Arcfestés oktatás - testfesses.hu
Arcfestés - testfestes.hu
arcfestés oktatás - testfestes.hu