Reklám Testfestő Oktatás

Váltsd valóra reklám testfestő alkotói álmaidat személyre szabott, gyakorlatorientált oktatásunkon!

Reklám testfestés oktatás - testfestes.hu

Érdekel a reklám testfestő oktatás? Jelentkezz!

Miért válassz engem?

Szakértelem

20+ éves szakmai gyakorlattal rendelkezem

Rugalmasság

Megtaláljuk a számodra is legmegfelelőbb időpontot a képzésre

Használható tudás

A lehető legtöbb, a gyakorlatban is alkalmazható tudást kapod majd meg

20 éve már a testfestés oktatásban

Héjjas Nikolett

Szeretnéd felfedezni a testfestés és hennafestés varázslatos világát személyre szabott oktatás keretében?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Több, mint 20 éve sikerrel oktatom a hozzám fordulókat a testfestés minden területén.

Számtalan rendezvényen, családi napon, kiállításon voltam jelen és készítettem testfestéseket, hennafestéseket, csillámfestéseket, szórópisztolyos testfestéseket, arcfestéseket a vendégeknek, fellépőknek.

Több média megjelenésem is volt az évek folyamán, riportok, film forgatások, újság cikkek, melyeken keresztül a testfestést népszerűsítettem.

testfestés oktatás

“Szerintem nagyon átfogó, színes oktatást kaptunk a tanfolyam ideje alatt. Sok érdekes és hasznos dolgot tudtam tanulni. Jó volt a csapat is, a hangulat is. Más jellegű tanfolyamra is el fogok jönni ide.”

Anna

Hennafestő tanuló

“Most végeztem el a henna tanfolyamot ami igazán jó hangulatú és szakmailag bőséges volt, csak bíztatni tudok mindenkit, aki még gondolkodik. Fogjátok fel úgy, hogy itt egy lehetőség, ami tutira megéri. Kalandra fel!”

Kinga

Hennafestő tanuló

“Mindig is érdekelt a henna és most végre tudom is használni. Nagyon sok mindenre rá voltam vezetve, Niki mindig figyelt rám. Köszi! Nagyon élveztem a testfestést és nagyon sok mindent gyakoroltunk.”

Viki

Hennafestő tanuló

Reklám testfestés oktatás - testfesses.hu

Reklám Testfestő Oktatás

A reklám testfestés egy különleges művészeti forma, mely az emberi testet használja fel reklámkampányok, események vagy előadások részeként. ez a művészeti forma az utóbbi évtizedekben vált igazán népszerűvé és elterjedtté.

A testfestés évszázadok óta létezik, és sok kultúrában és közösségben jelentős szerepet tölt be különböző ünnepeken, vallási ceremóniákon vagy éppen hadijátékokban. 

A reklám testfestés modern formája azonban inkább a 20. század második felében és a 21. században vált ismertté és elterjedtté, főként a kreatív reklámkampányok és események részeként. Ez a művészeti forma azóta folyamatosan fejlődik és változik, és egyre szélesebb körben alkalmazzák a különböző rendezvényeken és promóciókban. 

Ez a lenyűgöző műfaj egyesíti a művészetet, a marketinget és a testfestés technikáit, és lenyűgöző hatást gyakorol a közönségre. 

Gyakorlatorientált reklám testfestő oktatás

 

Ha te is szeretnéd elsajátítani ezt a művészetet, akkor jó helyen jársz! Az oktatásunk VIP személyre szóló élményt nyújt, mely során széleskörű elméleti és gyakorlati ismeretekre tehetsz szert. 

Az oktatásunk minden résztvevő számára egyedi élményt kínál. A személyre szóló törődés garantálja, hogy az oktatás teljes egészében a te igényeidre és képességeidre épüljön. A személyre szabott oktatás kiváló lehetőséget nyújt az egyének számára, mivel teljes mértékben alkalmazkodik az egyén egyedi igényeihez, képességeihez és tanulási stílusához, tanulási sebességéhez.

A stressz faktor csökkentése, szinte nullára, ezáltal hatékonyabb és hatékonyabb tanulási folyamatot tesz lehetővé. Hiszen az oktató minden tanulónak személyre szóló támogatást és segítséget nyújt. Emellett a személyre szabott oktatásban a tanulók nagyobb bizalommal és motivációval rendelkeznek, ami hozzájárul a sikeres tanulási eredmények eléréséhez. Teljes figyelmet szentelek annak, hogy minden egyes tanuló kiválóan fejlődjön és magabiztosan alkalmazza a tanult technikákat.

Elmélet és Gyakorlat

Az oktatás során részletesen megismerheted a reklám testfestés elméleti alapjait. Tanulmányozni fogjuk a színpszichológiát, a forma- és kompozíciótanítást, valamint a különböző stílusokat és technikákat. Ezután a gyakorlatban alkalmazhatod ezeket az ismereteket, és saját alkotásaidat hozhatod létre élő modelleken.

Üzleti Rész

Az oktatásunk nemcsak a művészi készségekre összpontosít, hanem az üzleti oldalra is figyelmet fordít. Megtanulhatod, hogyan építsd fel saját reklám testfestés vállalkozásodat, hogyan árazd be a szolgáltatásodat, és hogyan érj el sikeres marketingkampányokat. Az üzleti rész különleges értéket ad az oktatásunknak, hiszen segít abban, hogy a tanult technikákat sikeresen alkalmazd a való életben.

Sok cég számára fontos, hogy a termék, a cégnév új módon jelenjen meg, olyan formában, ahogy azt még nem látták az emberek. Olyan módon, amely kicsit meghökkentő, egyedi, látványos, de mindenképpen tettre, azaz vásárlásra ösztönöz.

Erre jó megoldás a reklám testfestés, más szóval promóciós testfestés. Ennek elkészítési technikája nálunk, a személyre szóló reklám testfestő oktatáson sajátítható el. 20+ év reklám testfestői tapasztalat. És ez miért jó neked?

 

Több, mint 20 év oktatási tapasztalatával foglalkozunk mindenkivel, személyre szólóan. 

Nálunk nem kell egy csoportra várnod, a szabad helyek és időpontok lehetőségében válogatva rugalmasan tudunk időpontot egyeztetni.

A reklám- testfestő oktatás a résztvevő haladásától függően 2-3 napos, szükség és igény szerint. Ez azt jelenti, hogy a személy addig jön, amíg lazán, könnyedén képes lesz a tökéletes reklám- promóciós testfestések elkészítésére.

Promóciós testfestés elméleti, gyakorlati, üzleti rész elsajátítása történik a reklám testfestés oktatáson. Szituációs gyakorlatok, eszközök megismerése az oktatás szerves része.

Ez nem egy olyan oktatás, amelyet levelező formában el lehet sajátítani. 

Ha ilyen oktatást keresel, akkor sokkal több időbe és fáradtságodba, energiádba kerül majd a boldogulás reklám testfestőként. És a siker sem garantált, ha nem személyre szóló oktatásban részesültél.

Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így a személy bármilyen akadályba is ütközik később a reklám testfestések készítése területén, sosem lesz magára hagyva. Ha kérdésed  van a promóciós testfestés oktatással kapcsolatban, hozzánk mindig fordulhatsz segítünk.

Amennyiben nem kaptál választ minden kérdésedre, vagy esetleg máris úgy döntöttél, hogy reklám  testfestővé szeretnél válni, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben. Ezeket mind megkapod az oktatáson

  • Elméleti és gyakorlati tudás: Az oktatás során mélyrehatóan megismerheted mind a hennafestés, mind a testfestés technikáit és fortélyait.

  • Üzleti Rész: Ha a művészi tehetségedet vállalkozásra szeretnéd váltani, szakértőink segítenek neked az üzleti oldal megismerésében, így könnyedén elindíthatod saját vállalkozásodat.

  • Minden anyagot biztosítunk az oktatás alatt: Nem kell semmivel készülnöd, csak egy jegyzetfüzettel, tollal.

  • Garancia és konzultációs Lehetőség: Az ingyenes konzultációt és a 100% újratanulási garanciát mindenki számára biztosítjuk, így bármilyen akadályba is ütközik valaki, később a hennafestés készítés területén, sosem lesz magára hagyva. Ha kérdésed van a hennafestő oktatásához, hozzánk mindig fordulhatsz, segítünk.

Csatlakozz hozzám, és élvezd az egyedi tanulási élményt

Ha velem tartasz a reklám testfestő tanfolyamon nem csak elméleti ismereteket szerezhetsz, hanem kézzelfogható gyakorlati tudást is kapsz a testfestési területek, és a promóciós testfestés terén.

A kurzusok személyre szabottak, hogy az egyéni igényeidre is maximálisan oda tudjunk figyelni.

Az órabeosztásokkal közösen, előre egyeztetve haladunk, a te saját ütemedben. Így ténylegesen mindig a jelenben érzed majd a tudásodat.

Testfestő Munkáimból

Reklám testfestés oktatás - testfestes.hu
Reklám testfestés - tesfestes.hu
Reklám testfestő oktatás - testfestes.hu
Arcfestés oktatás - testfesses.hu
Arcfestés - testfestes.hu
arcfestés oktatás - testfestes.hu