Héjjas nikolett

Professzionális Testfestő és Oktató

Szeretnéd felfedezni a testfestés és hennafestés varázslatos világát személyre szabott oktatás keretében?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Több, mint 20 éve sikerrel oktatom a hozzám fordulókat a testfestés minden területén.

Számtalan rendezvényen, családi napon, kiállításon voltam jelen és készítettem testfestéseket, hennafestéseket, csillámfestéseket, szórópisztolyos testfestéseket, arcfestéseket a vendégeknek, fellépőknek.

Több média megjelenésem is volt az évek folyamán, riportok, film forgatások, újság cikkek, melyeken keresztül a testfestést népszerűsítettem.

Héjjas Nikolett - testfestés oktatás - testfestes.hu
Héjjas Nikolett Testfestő Oktató - testfestes.hu

Rólam

2000. óta tevékenykedem hivatásos testfestőként, szenvedéllyel és elkötelezettséggel hódolva ennek a művészi kifejezésformának. Akkoriban még nem volt megszokott ez a fajta tevékenység, így magam kellett megtaláljam az utamat.

Nem csupán a testfestésben vagyok jártas, hanem örömmel osztom meg tudásomat és tapasztalataimat is másokkal.

Széles körben foglalkozom a különböző korosztályokkal, akár magyarokról, akár külföldön élő magyarokról legyen szó.

Tanítványaim az ország minden részéből, illetve Romániából, Angliából, Spanyolországból és Szlovákiából is érkeznek hozzám, hogy elsajátítsák az arcfestést, hennafestést, promóciós testfestést, airbrush testfestést és esküvői testfestés művészetét. Számomra a kezdetektől nagyon fontos, hogy a hozzám érkező személy meglévő képességei, ügyessége szerint tanuljon. Az oktatás nálam teljes körű: minden résztvevő teljes rálátást kap a kiválasztott testfestési területre és teljes körű alkalmazására, tapasztalataim legjavát adva.

Gyakran látogatok külföldre is, hogy részt vegyek rendezvényeken vagy különleges alkalmakon, ha vendégeim vagy tanítványaim úgy kívánják. Mindig örömömre szolgál látni, hogy tanítványaim sikereket érnek el a saját területükön és jól boldogulnak.

Rendezvényeken, filmforgatásokon, fesztiválokon, családi napokon és születésnapokon is szívesen részt vettem és részt veszek a jövőben is, hogy vendégeim, megbízóim elképzeléseit megvalósítsam esztétikus, lényegretörő, látványos festéseimmel. Legyen szó bármilyen alkalmról, a legnagyobb örömöm az, ha elégedett és boldog vendégeket, ügyfeleket, tanítványokat hagyhatok magam után.

Hennafestő

Fedezd fel a hennafestéssel a testdíszítés szépségét és sajátítsd el a különleges technikákat!

Arcfestő

Dobd fel a hangulatot egyedi arcfestésekkel, és szerezz felejthetetlen élményeket kicsiknek és nagyoknak is.

Csillámfestő

Szépségiparban dolgozók számára ez a csillámfestő oktatás elvégzése jó szolgáltatás bővítés. Nézd meg!

ÉLMÉNYEK és TAPASZTALATOK
a Testfestő Akadémia Tanulóitól

Kellemes hangulatú oktatáson vehettem részt. Kozmetikusként dolgozom, szolgáltatás bővítésként végeztem el a hennafestő, arcfestő, esküvői testfestő, csillám testdíszítő (art glitter) tanfolyamokat. Hatalmas tudásanyagot kaptam, rendkívüli lelkesedéssel vezettek bele a rejtelmekbe.
Rugalmas időbeosztásban vehettem részt, egyedül, ami nekem nagyon pozitív volt, mivel vállalkozó vagyok és az idő pénz.
Köszönöm még egyszer, nagyszerű volt!

Krisztina

Hennafestés, arcfestés, testdíszítés, art glitter oktatás

„Családias hangulat, családias fogadtatás… Tetszett, hogy mindenkivel külön foglalkoztál, külön- külön megmutattál mindent. Rugalmasan álltál az időponthoz. Külön foglalkoztál velem a szabadidődben. Személyesnek éreztem, hogy az otthonodban fogadtál, mert egy tanterem rideg lenne. Az oktatás mindenre kiterjedt, az üzleti és technikai teendőkre is. A tanfolyam áráért többet kaptam, mint gondoltam.”

Rita

Hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás

“Az oktatás nagyon tetszett, a légkör, a hangulat barátságos. Az elméleti és a gyakorlati oktatás fedezte mindazt, amivel igazán profi hennafestővé válhatsz. Köszönöm!”

Timi

Hennafestő oktatás

“Szerintem nagyon átfogó, színes oktatást kaptunk a tanfolyam ideje alatt. Sok érdekes és hasznos dolgot tudtam tanulni. Jó volt a csapat is, a hangulat is. Más jellegű tanfolyamra is el fogok jönni ide.”

Anna

Hennafestő oktatás

“Kozmetikusként dolgozom és felkértek,hogy készítsek esküvői testdíszítést. Elvállaltam. Majd el kezdtem keresgélni a neten, hol lehet ilyen tanfolyamot végezni. Hamar rátaláltam az oktatás web-oldalára, ami nagyon szimpatikus volt. Úgy éreztem, hasonló értékeket képvisel, mint én: a természetes anyagokat helyezi előtérbe+lelkiismeretes a munkájában és precíz az alkotásait tekintve. A tanfolyam során is ezt tapasztaltam és hálás vagyok Nikinek, hogy tudását megosztotta velem, amit nagyon jól sikerült kamatoztatnom. Továbbá hasznos üzleti tanácsokkal lettem gazdagabb (szó szerint). Köszi!!!”

Timi

Esküvői- testfestő oktatás

“A tanfolyamról én csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni! Nagyon élveztem a két napot. Az első nap egyből a festés következett. (Az egész tanfolyam egyébként egy nagyon jól felépített terv szerint működött.) Először papíron gyakoroltuk be a legáltalánosabb mintákat, megtanultunk tölcsért hajtani, és a henna pasztát összekeverni. A második nap megismerkedtünk az elmélettel. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon jól éreztem magam, nagyon sokat tanultam! Köszönöm Nikinek!”

Barbara

Hennafestő oktatás

“… Épp a szórólapokat tervezem. Hét végére kész akarok lenni velük, hogy jövő héten el tudjam juttatni az emberekhez. Nagyon lelkes vagyok Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Nagyon sokat segítettél, mind a gyakorlatban, mint lelkileg ha mondhatom így . Sokat segített, hogy ilyen közvetlen voltál, így teljesen más volt a légkör, mint egy másik tanfolyamon, sokkal barátságosabb. Kicsit bizalmatlan voltam azzal kapcsolatban, hogy vajon két nap elég lehet ahhoz, hogy elsajátítsuk a henna festéssel kapcsolatos tudnivalókat. Kellemesen csalódtam. Sokkal többet kaptam, mint reméltem. Jó volt, hogy nem csak szárazon leadtad az anyagot, de megosztottad velünk a tapasztalataidat is és nagyon sokat tanultam, mind a dolog az üzleti oldával, mind a festéssel kapcsolatos dolgokban. Akiknek festettem, mind meglepődtek, hogy ilyen hamar el tudtam sajátítani ezt a tevékenységet. Örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon! :)”

Viki

Hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás

“A hennázás ötlete hirtelen jött, de miután elhatároztam, hogy ezt szeretném csinálni, igyekeztem a legjobb tanfolyamot megtalálni. Hosszas keresgélés után találtam rá a web oldalra és miután megláttam, örültem, hogy tanfolyam indul. A tanfolyam időpontját megbeszéltük, így akkor kezdhettem el, mikor a legmegfelelőbb volt az időpont. Az intenzív tanfolyamot végeztem, ami picit megijesztett a rövidsége miatt, de hamar eloszlott az ettől való félelmem. A két nap alatt nagyon sok mindent tanultam. Mind az elméleti, mind a gyakorlati részt is teljesen megkaptam. A tanfolyam végén oklevelet és egy kezdő csomagot kaptunk, ami tartalmazott mindent, ami a kezdetekhez kell. Nem bántam meg, hogy ezt a tanfolyamot választottam és mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Andrea

Hennafestő oktatás

“A tanfolyamon nagyon családias volt a hangulat, sok érdekes és hasznos dolgot tanultam meg. Sok segítséget kaptam, amit a későbbiekben tudtam hasznosítani. Nikihez bármikor fordulhattam (fordulhatok), amikor kérdésem volt (van). Személyében egy nagyon kedves és a munkáját teljes odadással végző embert ismerhettem meg. Őszintén elmondhatom, hogy megszerettették velem a henna festés “művészetét”

Anita

Hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás)

“A tanfolyamról: Az első perctől jól éreztem magam a tanfolyamon, mert az oktató teljesen közvetlen és kedves volt már amikor találkoztunk. Mivel a tanfolyam nem kizárólag “csak” a festésből áll, így amit az üzleti részről sokszor átbeszéltünk, most a munkám során nagyon jól tudom hasznosítani. Az oktatás sokat segített abban, hogy hogy is induljak el, miként indítsam be az üzletet. A mai napig mindenben számíthatok rájuk, bármilyen kérdésem van és örülök, hogy egy ilyen embert ismertem meg benne. “

Viki

Hennafestő oktatás

“Bár az ifjúkoron régen túl vagyok, most megint tanultam valami gyönyörűt, mégpedig a hennafestést. Nagyon régóta érdekelt már, könyvekből ezt nem lehet megtanulni. Itt az interneten találtam meg a tanfolyamot. Meg kell mondanom, hogy az oktató aztán tud, ő profi és művész. Igazi hivatástudattal, szívvel- lélekkel adja át a tudását, amit ő sok év alatt szerzett meg. Köszönöm!”

Rozália

Hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás

“Nagyon jó. Nagyon részletes információkat és ismertetést kaptam a henna testfestésről. Hangulat nagyszerű volt, észre sem vettem, hogy eltelt az idő.”

Zalán

Hennafestő oktatás

“Mindig is érdekelt a henna és most végre tudom is használni. Nagyon sok mindenre rá voltam vezetve, Niki mindig figyelt rám. Köszi! Nagyon élveztem a testfestést és nagyon sok mindent gyakoroltunk.”

Viktória

Hennafestő oktatás

“Jól éreztem magam a hennafestő oktatáson. Jó hangulatban, barátságosan történt. Sokat tanultam. Örülök,hogy itt lehettem. Jó színvonalú arcfestő, testfestő, esküvői testfeestő oktatást kaptam. Köszönöm.”

Ágnes

Hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás

“Örültem, hogy csak én voltam a tanfolyamon és még így is meg volt tartva. Érdekesség, hogy nem kell magamnak hoznom valakit, akin gyakorolhatok, hisz az oktatón próbáltam ki a hennafestést. Ez ritkaság. Mindent meg tudtunk beszélni menet közben, így minden ami eddig számomra ismeretlen volt, rögtön a témába illően megvilágosodott. Köszönöm a tanultakat!”

Beáta

Hennafestő oktatás

“Hosszú utat tettem meg, hogy megtanuljam a henna festés rejtelmeit. Befejezvén a tanfolyamot, nem csalódtam, valóban nagyon aprólékosan és odaadóan adta át minden szakmai és gyakorlati tudását az oktató. Hálás vagyok ezért.”

Elza

Hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás

“A helyszín kiváló, a hennafestés érthető, az oktatás kiváló volt. Jól éreztem magam.”

Erzsi

Hennafestő oktatás

“Nagyon jól éreztem magam az oktatás egész ideje alatt. Barátságos, oldott hangulatban telt az oktatás. Minden kérdésemre választ kaptam, biztos tudással megyek haza.     KÖSZÖNÖM!”

Anikó

Hennafestő oktatás

“Barátságos a hozzáállás és fegyelmezett az oktatás. Ha intenzíven akarjuk elsajátítani a hennázást, akkor bátran jöhet bárki, mert 1 nap alatt teljesen megkaptuk az alapokat, amit a saját fantáziánkkal bővíthettünk. Én hálás vagyok, hogy eljöhettem. Köszönettel”

Kata

Hennafestő oktatás

“Az arcfestés megtanulását a gyerekeim indítványozták. Megfelelő, kultúrált környezetben tanulhattam. Minden kérdésemre választ kaptam. Minden tekintetben meg vagyok elégedve. Köszönöm.“

Judit

Arcfestő oktatás

“Azért szerettem volna megtanulni ezeket a festési technikákat, hogy az üzletemet sokszínűsíthessem, bővíthessem a vendégeim körét. Azért választottam Nikolettet, mert egy korábbi vele készült tv felvételen szimpatikusnak tűnt. Az oktatás helyszínével maximálisan elégedett voltam, tiszta, kultúrált, rendezett, nyugodt környezetben lehettem. Jó hangulatú oktatásban volt részem. Külön öröm, hogy egyedül lehettem, mert így maximális figyelmet kaphattam. Az oktatás mindenre kiterjedő volt, alapos. Minden kérdésemre választ kaptam. Köszönöm!”

Judit

Hennafestő-, arcfestő oktatás

“Az oktatással (helyszín, tematika, stb.) meg vagyok elégedve, éppen erre számítottam. Családias, barátságos, közvetlen hangulat. Az oktató hozzáállása maximálisan segítőkész és figyelmes (köszi!).”

Diana

Esküvői testfestő oktatás

“Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, sok új információhoz jutottam. Mindenkinek ajánlom ezt a családias hangulatú képzést. Jó volt a hangulat. A hennafestéssel kapcsolatban minden információt megkaptam.”

Ágota

Hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás, tartós csillám oktatás

“Szerettem itt lenni, sokat tanultam, ajánlom mindenkinek a tanfolyamot. Jól éreztem magam.”

Marika

Hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás, tartós csillám oktatás

“Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, sok új információhoz jutottam. Mindenkinek ajánlom ezt a családias hangulatú képzést. Jó volt a hangulat. A hennafestéssel kapcsolatban minden információt megkaptam.”

Kata

Hennafestő oktatás

“Hogy közhelyekkel éljek:
– a szépségért meg kell szenvedni
– a tudás pedig hatalom!!!— Megkaptuk!

Kellemes, professzionális, felszabadult, szuper!”

Evelin

Hennafestő-, arcfestő-, testfestő-, esküvői testfestő oktatás, tartós csillám oktatás

“Családias környezet, baráti hangulat. Érthető, jól követhető előadás. Jó kis közösségi munka volt, jól éreztem magam. Köszi!”

Gabi

hennafestő-, tartós csillám oktatás, esküvői testfestő oktatás

“A helyszín hangulatos, az oktatás jó hangulatban telt.”

Ildikó

Hennafestő oktatás

“Kedves Niki! Nagyon jól éreztem magam nálad és nagyon szépen köszönöm a szívélyes fogadtatást!Örülök, hogy ennyi mindent tanulhattam ismét tőled és remélem, a jövőben még találkozunk. Az oktatás szuper volt és jól éreztem magam. Köszönöm.”

Szilvi

Hennafestő-, tartós csillám oktatás, esküvői testfestő oktatás

“Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”

Anna

Hennafestő oktatás

“Nekem tetszett a helyszín, a családias környezet. Örömmel vettem részt az oktatáson. Örülök, hogy itt lehettem. Köszönöm a lehetőséget.”

Rita

Hennafestő oktatás

“Szia Niki! Képzeld a kislányomnak festettem a kézfejére indás motívumot, szerintem nagyon szép lett, le is fényképeztem.
Örömmel csináltam, ezt neked köszönhetem!”

Vali

Hennafestő oktatás

Akikkel már dolgoztunk együtt

rtl-klub - testfestes.hu
omv - testfestes.hu
duna-house-logo - testfestes.hu
x-faktor-logo - testfestes.hu
magyar-maltai-szeretetszolgalat-logo - testfestes.hu
dell-logo - testfestes.hu
diego-logo - testfestes.hu
dhl-logo - testfestes.hu
auchan-logo - testfestes.hu
siemens-logo - testfestes.hu
arkad-gyor-logo - testfestes.hu
nivea-logo - testfestes.hu
muller-logo - testfestes.hu
libri-logo - testfestes.hu
fressnapf-logo - testfestes.hu